Gratuluje i żałuje ze nie dałem się namówić na grę z wami!!
Gratuluje i żałuje ze nie dałem się namówić na grę z wami!!
Zastanawiam się, czy nie byłoby możliwe zebrać wszelkie nasze władze w jednym miejscu, ogrodzonym porządnie, i wpuścić tam wygłodniałe tygrysy... Lubię karmić zwierzątka...
Lutor - żałuj, bo warto było - szczególnie w gronie świętych - miałeś szansę ale chyba nam nie uwieżyłeś - a przy okazji osiągneliśmy rekord w ilości deffa na cudaku - sama radość![]()
Tak,tak Lutor żałuj że nie dałeś się namówić -możesz to jeszcze nadrobić bo pewnie na jesieni większa część św_.. pewnie wystartuje :)
Zabawa była przedniacieszę się, że zagrałam ten ostatni już raz. Dziękuję wszystkim świętym za świetną wspólną grę. W takim gronie bardzo dobrze się współpracowało i dzięki za ploteczki na skype
Nie było nudno przez calutki serwer i za to dziękuję przeciwnikom, że nie pozwolili mi się nudzić aż do samego końca
św_Monika
__________________________________________________ ______
Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą
Z tą większą częścią Świętych to przesadziłeś :) Emerytura - to jest słowo które najczęściej słyszałem od świętoszków :) W każdym bądź razie ja , się oficjalnie żegnam z grą , było miło ale po kilku latach klikania mam dość , życzę wam wszystkim powodzenia i nie popsujcie marki jaką reprezentowała sobą koalicja Świętych.
Pewna jest tylko ŚMIERĆ!!!