Zdaje się że na poprzednim można było - pamiętam ze osady w Cartaginie niezle namąciły przeciwnikom
S3vol2 Schiza WinnerS3vol3 LegioM Tu mi Gwardia dokopała
S3vol4 WTT3 Winner
TS1 FF-Z Winner
TS 2 ZPL C tu mi MI dokopało
Ancient Europe - lokacja Maroko
kolega ktory pisze o monetach i laczeniu wojska za monety mija sie z prawda. Ilosc surowcow do zgrtabienia na tym serwerze jest wieksza niz mozna to sobie wyobrazic. Jesli ja kolejkujac wojsko na 20 wioskach i grabiac tylko z ofowki potrafie je zamienic za surowce to po co wydawac ZM... Pomimo ze jestem w topce napastnikow ani razu mioj off nie przekroczyl 150 tys w zjadanym zbozu. na tym serwerze nie monety ale CZAS i troszke umiejetnosci ktorych nabywa sie z czasem jaki spedzasz w grze, jaki poswiecasz na gre jest najwazniejszy. Wojtekson tez szanuje ZM i z tego co wiem tez za ZM wojska nie zamienial.
Niew wiem jak gra escobar .. ale widzac jego gre tez mysle ze nie wydal ani 1 zm na laczenie wojska... Przecierz on mial najwiecej to 300 k palek plus reszta. Gdyby dolozyl monety to by mial 800 k palek. ....Ale po co robic takiegoi ofa na tym serwerze.
Szkoda czasem pisac na forum. Zawsze przegrany pisze ze ktos byll , lepszy bo mial ZM a on nie. LICZY sie CZAS jaki poswiecasz na gre.
Moge to nawet kazdemu udowodnic. Jesli ja bede gral 12 godzin kazdego dnia. A ty 6 godzin i bedziesz mial MILION ZM to i tal ze mna przegrasz. Poczytajcie poradniki gry traviana. Przeczytajcie posdtawy gry. A po tem cos piszcie.
Tak jak Psikuta pisał ja za ZM nie łączyłem wojska, raz mi się zdarzyło ale to przez przypadek, bo kliknąłem aby połączyło za ZM zamiast za surkę.
Takie tam na pożegnanie ;)
Pierwszy
Drugi
Trzeci
Czwarty
![]()
Last edited by wojtekson16; 14.06.2017 at 16:31:23.
Usługi remontowe by wojtekson16 zawsze na propsie ;) gartulacje offa
Boom, a jednak coś jeszcze zostało offa. 3 dni szukałem żeby coś znaleźć :)
![]()
Last edited by wojtekson16; 21.06.2017 at 21:42:00.
serwer owszem gra sie do konca, ale tu w juz nic sie nie dzieje poza tym ze biegamy i szukamy deffa , ktorego jak ze swieca szukac :)
![]()
ja ? cóż ja .. niespokojny duch :)
A od dawna rzecz to znana , ze pluc umie kazda lama
Coś deffa znalazłem
![]()
Gdyby głupota miała nogi niektórzy na kolanach całowaliby księżyc w tyłek![]()
Piszę dysertację "Wpływ faz księżyca na ilość trolli na FG
Nie każdy kto skończył KUL jest odrazu człowiekiem
KUL-turalnym![]()
s1vol4 Aureus Horda^^WH
x2 Aureus [R]Horda
t1com Aureus PE-Omega
s1vol12 Aureus Anty-Massuffka
Ts20 Aureus
Troll w spodnicy to nadal tylko troll
Ostatnio serwer RoA okazał się tak nudny, że postanowiliśmy go skrócić spektakularnie na ..... Własnym deffie niestety. Drodzy, ze nie było offów u przeciwników było wiadomo ale żeby nie było również deffów? Zastanawiam sie po co ludzie idą grać. Serwer ma się skończyć 12 lipca ale nikomu gra na nim nie przynosiła żadnej przyjemności. Trzeba było tylko żywić wojska, a wpadanie do pustych osad nie jest żadna przyjemnością. Zazwyczaj przy akcjach fejkuje się żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo wtopy. Ostatnio wysyłaliśmy zwiad żeby znaleźć jakikolwiek deff. Niestety były jakieś tam śladowe ilości i dlatego postanowiliśmy rozbić offy na własnym deffie jak niżej. Deff zebraliśmy na stolicy Gady G i zaprosiliśmy offy do ataku.
Zaczynaliśmy tak.
https://prnt.sc/fnkrz8
https://prnt.sc/fnl87w
Pominęłam masę wejść niewielkimi offikami, które zapewne służyły do farmienia, a także wejścia jednostkami deff.
Dziękuje wszystkim za wspólną grę. Podziękowanie szczególne dla zarządu sojuszu +B1+. Gosia, Michał, Łukasz i Tomek włożyli w to swój prywatny czas żeby sojusz dobrze działał, miał wojsko i żeby zabawa była godna dla wszystkich graczy.
Wszystkim, którzy zechcieli robić wojsko i słać go gdzie było potrzebne, słać ziarno dla wojska również dziękuję.
Jak widzicie kto chciał się porozbijać to zrobił to, a niektórzy postanowili grać do końca. Jednak deffa nadal sporo zostało i gdyby był gdzieś potrzebny to jest do dyspozycji.
Last edited by kosin; 27.06.2017 at 23:42:24.
"Uśmiech to magia, powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda"
Ja ze swojej strony i w imieniu Rady Sojuszu B1 chce serdecznie podziekowac naszym fantastycznym graczom. Po dlugiej przerwie wrocilam i nie zaluje :) gra z wami byla przyjemnoscia mimo , ze musielismy potem konczyc serwer tak jak widac wyzej, rozbijajac wlasne offy na wlasnych deffach. Dziekuje Mircektora jest wg mnie najlepsza pod kazdym wzgledem i jako przyjaciel i jako cp
Dziekuje moim wspolsojusznikom jak rowniez moim kolegom z Rady. Wielka to dla mnie przyjemnosc bylo was poznac i z wami grac.
Gosia Lady G
Last edited by mroczna LG; 27.06.2017 at 20:55:44.
ja ? cóż ja .. niespokojny duch :)
A od dawna rzecz to znana , ze pluc umie kazda lama