Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: Najbardziej rozbudowana osada na speed - produkcja.

  1. #11
    Zbanowany Yo_Wam's Avatar
    Join Date
    22.09.2007
    Location
    Mieszkanie
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by michal122 View Post
    jak to skopiowałeś

    tu masz wszystko napisane
    Kurde Pamiętałem Żeby Zapomnieć :D
    OSTATNI RAZ MÓWIĘ, NIE PODOBA SIĘ TO POPROŚ PUBLIKĘ ŻEBY CIĘ PRZEPUŚCIŁA I DO DOMCIU

    Osama bin Laden
    Achmed Martwy Terrorysta

  2. #12
    Emeryt Emerytura
    Join Date
    29.11.2007
    Location
    Tarnów
    Posts
    803

    Default

    To jest chyba przerabiane :P Spójrzcie na produkcję. To "7" jest w złym miejscu ;]
    A tak w ogóle to ja miałem na poprzednim speedzie wszytko na 13 - 14 lvl i dopiero wtedy miałem taka produkcję :P
    tak, wiem, że są oazy, konto plus, ale te krzywe "7" mnie przekonały, że to jest przerabiane...
    Last edited by Eadoin; 19.12.2007 at 18:55:08.

  3. #13
    Użytkownik ChaRiZarD's Avatar
    Join Date
    15.12.2007
    Location
    Częstochowa :)
    Posts
    456

    Default

    Fajne.. 10 / 10

  4. #14
    Nowy użytkownik
    Join Date
    03.09.2007
    Posts
    23

    Default dokładnie lipa 7tys. śćiema ąż miło


  5. #15
    Emeryt Emerytura Mojo's Avatar
    Join Date
    25.03.2007
    Posts
    505

    Default

    Posypały się warny. OSTRZEGAM! Każdy post w stylu:
    miód. 10/10
    super
    nieźle 100/10
    itp. będzie podobnie nagradzany. Jeśli chcecie skomentować, uzasadniajcie co jest ok, a co bee. Inaczej warn.
    pozdrawiam.

  6. #16
    Zbanowany Yo_Wam's Avatar
    Join Date
    22.09.2007
    Location
    Mieszkanie
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by Elo_ziomale View Post
    To jest chyba przerabiane :P Spójrzcie na produkcję. To "7" jest w złym miejscu ;]
    A tak w ogóle to ja miałem na poprzednim speedzie wszytko na 13 - 14 lvl i dopiero wtedy miałem taka produkcję :P
    tak, wiem, że są oazy, konto plus, ale te krzywe "7" mnie przekonały, że to jest przerabiane...
    ja w poprzedniej edycji miałem 8000 tys. przy 14/13 poziomach
    a ta ,,7'' nie jest krzywa bo sprawdzałem w paicie na zbliżeniu 8x.
    może w jakiś inny sposób to jest podrobione
    Kurde Pamiętałem Żeby Zapomnieć :D
    OSTATNI RAZ MÓWIĘ, NIE PODOBA SIĘ TO POPROŚ PUBLIKĘ ŻEBY CIĘ PRZEPUŚCIŁA I DO DOMCIU

    Osama bin Laden
    Achmed Martwy Terrorysta

  7. #17
    Emeryt Emerytura
    Join Date
    29.11.2007
    Location
    Tarnów
    Posts
    803

    Default

    @up: spójrz na zboże :) ta "7" jest źle umiejscowiona ;]

  8. #18
    Zbanowany Yo_Wam's Avatar
    Join Date
    22.09.2007
    Location
    Mieszkanie
    Posts
    141

    Default

    Quote Originally Posted by Elo_ziomale View Post
    @up: spójrz na zboże :) ta "7" jest źle umiejscowiona ;]
    rzeczywiście
    kawałek tej siódemki wystaje po za inne cyfry
    a na to jeszcze dowód

    (zobaczcie sobie w przybliżeniu)
    Last edited by Yo_Wam; 19.12.2007 at 19:15:38.
    Kurde Pamiętałem Żeby Zapomnieć :D
    OSTATNI RAZ MÓWIĘ, NIE PODOBA SIĘ TO POPROŚ PUBLIKĘ ŻEBY CIĘ PRZEPUŚCIŁA I DO DOMCIU

    Osama bin Laden
    Achmed Martwy Terrorysta

  9. #19
    Nowy użytkownik
    Join Date
    08.06.2007
    Location
    Warszawa
    Posts
    67

    Default

    po"

    1. Przerabiane - oszukuje
    2. Mam dwa razy wieksza produkcje nie oszukując:)

  10. #20
    Użytkownik --matrix--'s Avatar
    Join Date
    14.01.2007
    Posts
    331

    Default

    Nie jestem oszustem!
    Oto wojo:

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Najbardziej rozbudowana osada - Szczegóły
    By "Wilk" in forum Dział Ogólne
    Replies: 4
    Last Post: 21.05.2009, 13:13:24
  2. produkcja godzinna u rzymian a nowa osada
    By grzeqorz1994 in forum Dział Ogólne
    Replies: 9
    Last Post: 27.03.2009, 11:43:41
  3. Osada po rozpoczęcu gry - dlaczego jest tak słabo rozbudowana?
    By Onetent1 in forum Archiwum pytań - Travian 3 i classic
    Replies: 3
    Last Post: 22.11.2008, 09:24:00
  4. Najbardziej rozbudowana stolica 15c - jaka będzie w niej produkcja zboża?
    By GRUNWALD1410 in forum Archiwum pytań - Travian 3 i classic
    Replies: 3
    Last Post: 27.06.2008, 17:01:55
  5. produkcja a 2 osada
    By pornus8 in forum Ogólne archiwum
    Replies: 8
    Last Post: 30.08.2007, 17:34:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •